Meie jalgpallurid lendavad kõrgelt!

Foto: Rocoo Mõtt. Autor Pärnu JK Vaprus

Kaks meie jalgpallurit, kelle koduklubiks oli üheksa aastat Lõuna-Läänemaa JK on viimastel nädalatel meid taas rõõmustanud. Kui kolm Pärnu JK Vapruses mängivat noormeest rõõmustavad meid oma hea mänguga kogu hooaja vältel, siis viimased uudised on olnud eriti meeldivad.

¤ Rocco Mõtt lendas 10 augustil Vanuatule, kus Eesti U19 koondisega tehakse kaasa turniiril, kus lisaks Eestile mängivad Vanuatu, Tahiti, India, Paapua Uus-Guinea, Uus-Kaledoonia. Kaks esimest mängu alagrupis on juba ka toimunud. Esimeses võitsid Eesti noored penaltiseerias Paapua Uus-Guinead 5-4, teises aga kaotasid vastaste penaltist Tahitile 0:1. Esimeses kohtumises sai Rocco mängida esimesed 62 minutit, teises alustas ta mängu teisel poolajal. 

¤ Virgo Vallik, kes juba oma esimesel meeste Esiliiga hooajal näitab ennast kõrgest klassist, on kevad-suvel saanud neli korda osaleda ka Eesti U17-II koondise laagrites. Viimati osales ta seal 20.augustil ja jäi enda tegemistega seal väga rahule. Lisaks osales Virgo ka veel Balti turniiril, kus peale avamängu võitu turniir aga pooleli jäi ja koondis koju pidi sõitma.

Virgo treenib koondises Norbert Hurda ja Rocoo Andres Operi valvsa pilgu all.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi - 2019