Suure toetuse eest saavad meie noorsportlased sellised dressid!

Suurepärane uudis tuli sellel nädalal kogu meie jalgpalli ja spordiperele. Selle aasta Riikliku Regionaalse Toetuse, ehk siis Katuseraha saajate hulka kuulub ka meie Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi. Meie klubile eraldati jalgpalli arendamiseks ja varustuse soetamiseks kokku 5000 EUR!

Kuu aega tagasi said meie kõik Lihulas treenivad 75 noorsportlast klubi ja koostööpartnerite suures ühisprojektis kingituseks uued saalijalanõud. Nüüd on meie riik ulatanud suure abikäe. Ja muidugi kasutame sellest osa ka otseselt meie kõige tähtsamate, laste tarvis. Klubi on alati oma noorte eest hoolitsenud. Treeningud, Võistlused, Mängud, Turniirid on turvalise lapsepõlve tagamine läbi spordi. Klubil on palju traditsioonilisi ettevõtmisi, mida kõike lapsed ainult meie klubis kogeda saavad. Nüüd, kui meil on olemas suur võimalus, siis saab klubi lastele soetada uued võistlusdressid. 

Uuel aastal hakkavad kõik meie klubi noorsportlased kandma ühist spordiriietust!

Soovime lastele head ja kohusetundlikku treenimist!

Suur soov on ka see, et lapsed pääseks juba uude Spordihoonesse, mis oleks pidanud juba ammu valmis olema! Kannatame, mis meil muud ikka teha.