Emma ja Karina peale Eesti-Wales mängu.

Teisipäeval 21.septembril toimus Pärnu Rannastaadionil naiste MM-valikmäng Eesti-Wales. Eesti naiskond mängis hästi, kuigi terve kohtumise tuli olla kaitsvam pool. Just kaitsetegevusega sai üldjoontes rahule jääda. Wales suutiski vaid ühel korral palli meie võrku lüüa ja 0:1 kaotus tuli Eesti naiste jalgpallikoondisel vastu võtta.

Tore, kui saame ka siin tõmmata natukene ühist joont Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi ja Eesti naiste koondise vahele. Nimelt tegid tänases kohtumises kaasa kaks pallurit, kes omal ajal mitmel turniiril ka meie klubi naiskondi esindanud. Karina Kork on tõusnud Eesti naistekoondise esiväravavahiks ja mängis tänagi kõik 90 minutit. Ründaja Emma Treiberg sekkus tänasesse mängu vahetusest- Karinal oli tänane kohtumine Eesti A-koondise eest 18, Emma on riigi esikoondist esindanud 17 korral.

Täna oli tore ja meeldiv hetke peale mängu. Kui Emma ja Karina koos Lõuna-Läänemaa JK treeneriga koos pildile tulid. Muide pildistajaks oli Kethy Õunpuu, samuti Eesti koondislane, kes käinud meie klubi poolt korraldatud Lastekaitsepäeval Vatlas.

Mõlemad jalgpallurid on välja kasvanud Tallinna Kalevi süsteemist. Mõlemad, ka Emma olid alguses väravavahid. Ja nii nad tee meie klubi tütarlaste-neidude võistkondade väravasse ka leidsid. Lõuna-Läänemaa JK ja Tallinna Kalev tegid omal ajal üsna tihedat koostööd. Nii need neiud meil, kui ka Reno ja Rocco Kalevis, on kahe klubi koostöötulemusel vastavalt mänginud. Emma tegi ka hiljem häid mänge meie klubi eest väljakul. Eredalt on meeles Emma tõrjed väravas noorteturniiridel Suure-Jaanis ja Raplas. Karina aga on meie naiskonda aidanud mitmel korral Läänemaa naiste meistrivõistlustel. Korra on tulnud klubi naiskond tema suurepärasele mängule toetudes ka Läänemaa meistriks. Lisaks on ta mänginud naiskonna eest ka Naistepäevaturniiridel. Huvitav on märkide, et Emma on meie klubi eest mänginud 26 kohtumises ja hoiab selles arvestuses klubi naiste pingereas 38 kohta. Karinal on meie klubi eest kirjas 17 kohtumist. Selles pingereas on ta 44 kohal. Kokku on meie klubi eest platsil käinud 97 naisjalgpallurit. Äkki juhtub tulevikus veel aeg, kus mõlemad profipallurid meie klubi esindavad. See oleks äge!!

Emma Treiberg mängib praegu Eesti naiste meistrisarjas ja koduklubiks Tallinna Kalev. Karina Kork on aga jõudnud välismaale. Karina pallib praegu Austrias, kus tema koduklubiks on FFC Vorderland.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi soovib tüdrukutele edu ja kordaminekuid.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi - 2019